Jullie hebben het zeker en vast al gemerkt. Sinds het begin van het schooljaar duiken 2 nieuwe figuurtjes meer en meer op in onze omgeving.

Het zijn 2 vriendjes die samen met de geluksvogels de school zullen begeleiden om eennog warmer en veiliger nest te worden, waar kinderen tot leren kunnen komen.

De geluksvogelvriendjes zijn ontworpen door Siska Schouppe. Waarvoor nog eens een warme dankjewel van ons allemaal!

En ja niets is leuker dan anderen bij naam te kunnen noemen. Dus vroegen we aan alle kinderen welke namen ze wel zagen zitten.

En ja hoor vandaag konden we de namen onthullen. het werden MO en SIEN. Welkom , we hopen nog heel veel fijne avonturen met jullie te beleven.

About Author

Related posts

Cinéma de Meiroos

De Wolfklas organiseerde voor de gehele school een heuse filmnamiddag. Wat deden ze hun best om het cinema gevoel te doen beleven! De kinderen konden vooraf hun keuze maken en hun ticket bestellen. Alles verliep top! Zeker voor herhaling vatbaar. Proficiat!

Read More

Skaten!

Voor de laatste les sport, voor onze welverdiende herfstvakantie mochten de kinderen zelf een activiteit kiezen. Ze gingen met volle goesting voor een fietstocht naar het skatepark in Wetteren.

Read More