We met ons project ‘ik en jij’ subsidies aan bij de provincie. Fier waren we toen het project werd goedgekeurd en ook dit jaar verlengd kon worden..

Ons gesubsidieerd traject ronden we stilaan met trots af. Niet dat dit nu een eindpunt is, nee zeker niet we zien het als een beginpunt om vol te houden zoals Branta ons stimuleert, allemaal samen en met vallen en opstaan verder te werken aan waar we voor willen staan.

Een veilig nest creƫren op de Meiroos waar kinderen tot leren kunnen komen en in staat zijn om herstelgericht te kijken naar elkaar.

Via allerlei spelletjes herhalen we nog eens hoe we kunnen gronden, centreren en focussen. Een basis om een herstelgesprek op te starten.

Annelies kwam hiervoor nog eens terug om ook de leerkrachten LO en de busbegeleiders hierbij te betrekken en hen te stimuleren de verkregen inzichten verder te integreren in de eigen lessen of op de bus.

About Author

Related posts

Nieuwe jaar muzisch ingezet

Heel wat klassen hebben het nieuwe jaar muzisch ingezet. Als echte kaketoes op verschillende manieren het muzische ervaren. Een waar concert door een echt concert ervaren, zelf creatief bezig zijn

Read More

MOS -actie!

Al het zwerfvuil dat op de speelplaats gevonden wordt, gooien we in de afval -koker. Elk trimester zetten we samen een met de leeringen een streepje tot waar de koker

Read More