Bouwen aan een warm nest, daarvoor doen we echt ons best. Wel, trots mogen we zeggen dat onze vernieuwde bibliotheek deel uitmaakt van dit gezellige nest.

Er werd heel wat energie gestoken in de de zoektocht naar een gevarieerd aanbod aan boeken, nieuw maar zeker ook heel veel tweedehands of gekregen, met dank aan o.a. onze leescoach juf Sara.

Daarnaast vinden we het als school ook héél belangrijk dat we ons er thuis voelen en dus zochten we manieren om er een gezellige plek van te maken.

Kinderen kunnen er onder middag gaan lezen maar ook de klassen worden aangemoedigd er hun plekje te vinden. Deze “maskedreader” ziet het alvast zitten ;-).

Wij zijn er alvast trots op!! Jullie ook?

About Author

Related posts

Nieuwe jaar muzisch ingezet

Heel wat klassen hebben het nieuwe jaar muzisch ingezet. Als echte kaketoes op verschillende manieren het muzische ervaren. Een waar concert door een echt concert ervaren, zelf creatief bezig zijn

Read More

MOS -actie!

Al het zwerfvuil dat op de speelplaats gevonden wordt, gooien we in de afval -koker. Elk trimester zetten we samen een met de leeringen een streepje tot waar de koker

Read More